• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
  • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
  • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
  • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

  • Transport cu autocare moderne direct in gari si autogari
  • Oferim o masa Calda pe drum
  • Bagaj inclus 2 genti 40 kg
  • Plecari in zilele Luni, Miercuri,Joi, Vineri, Sambata
  • Reduceri pt copii intre 2-12 de pana la 50%
  • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 100 E

Transport persoane Toplita - Anglia

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Toplita - AngliaAlaturi de o colaburare cu Marius Trans veti putea calatori catre Anglia cat mai repede posibil. Aceasta companie iti poate pune la dispozitie cel mai bun mod de transport persoane Toplita – Anglia din piata locala. Plecarea din Toplita are loc din strada Principala la ora 10:00 in zilele de marti, joi si sambata. Anglia este o tara frumoasa in care trebuie sa ajungi. Vei vedea ca toate orasele sunt incarcate de istorie iar aerul boem te va face sa te simti fantastic. In plus in Londra vei gasi peste 200 de muzee iar Big Ben-ul este o atractie turistica tot mai apreciata.

Cu Marius Trans poti avea parte de un transport persoane Toplita – Anglia calitativ si sigur. Autocarele puse la dispozitie se numara printre cele mai bune de pe piata si sunt marca Setra, Mercedes sau Scania. In plus acestea sunt dotate cu toaleta ecologica , scaune rabatabile, aer conditionat si sisteme video – audio. Vei primi o masa calda in mod gratuit pe durata calatoriei dar si o bautura calda sau o racoritoare. Soferii sunt mereu atenti la drum si se vor asigura ca vei avea parte de o experienta minunata.

Plecari din Toplita catre Anglia in zilele: Marti, Joi si Sambata la ora 10.00 de la strada Principalai

Curse autocar Toplita - Anglia de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la destinatie

curse autocar Toplita - AngliaO vacanta in Anglia te va cuceri si te va face sa revi cu drag. Trebuie sa intelegi ca alaturi de Marius Trans vei avea parte de cele mai sigure curse autocar Toplita – Anglia. Poti ajunge la destinatie relaxat si odihnit pentru a putea petrece cateva zile de neuitat. In plus trebuie sa mai stii ca poti transporta in mod gratuit un bagaj format din doua genti care sa cantareasca 40 de kg.

Plecarea din Toplita are loc din strada Principala la ora 10:00 in zilele de marti, joi si sambata. O astfel de calatorie poate dura doua zile in functie de trafic, destinatie sau durata. Toplita este un municipiu din judetul Harghita , situat in zona Transilvaniei a Romaniei si are o populatie de 15.000 de locuitori. Principala ramura economica a municipiului este industria de exploatare si prelucrare a lemnului, industria textila, de incaltaminte, alaturi de cea agricola constiutie o importanta sursa economica pentru municipiu. Beneficiaza chiar acum de cele mai avnatajoase curse de autocar Toplita – Anglia.

Transport autocar tur - retur catre si din urmatoarele orase:

BarnsleyCorbyLeicesterNorthampton
BedfordCoventryLiverpoolNottingham
BirminghamDerbyLondraPeterborough
BradfordDoncasterLutonRotherham
CalaisDoverManchesterRugby
CambridgeLeedsMilton KeynesSheffield

Bilete de autocar Toplita - Anglia la destinatie | Plecari cu autocarul si microbuzul zilnic

bilete autocar Toplita - AngliaTrebuie sa vizitezi Anglia daca iti doresti sa te bucuri de o vacanta deosebita. Marius Trans iti pune la dispozitie cele mai bune bilete autocar Toplita – Anglia din cate exista. Pretul unui bilet este de 100 de euro de adult. Trebuie sa mai stii si faptul ca pensionarii, copii, clientii fideli, studentii sau persoanele care cumpara biletul dus – intors vor beneficia de un discount relativ mare de 50% din pretul intreg al biletului.

Biletul se poate cumpara chiar in ziua plecarii dar cu o rezervare in prealabil la agentie. Aceasta rezervare o poti face telefonic dupa care in ziua plecarii poti cumpara bilete autocar Toplita – Anglia. Cursele din Anglia catre tara noastra se realizeaza saptamanal, cu destinatie catre judetul Harghita cat si catre alte regiuni din Romania la tarife extreme de accesibile.

Contact Mariustrans pentru transport Anglia - Toplita

Alege Marius Trans daca vrei sa ai parte de cel mai sigur serviciu de transport persoane Toplita – Anglia din piata. Calatoresti sigur si calitativ si vei reveni de fiecare data cu drag. Pentru a avea parte de mai multe detalii poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0748 926 575 sau poti oricand sa trimiti un email pe adresa office@mariustrans.ro.

0756 278 909