• Tarife incepand cu 100 euro pentru adulti
 • Plecari cu autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele
 • Puteti calatori impreuna cu bagaj de cala si de mana de pana la 50 kg gratuit.
 • Va oferim o masa calda pe traseu si bauturi calde sau racoritoare in mod gratuit.
Contact rapid & rezervari

Oferta transport microbuz la adresa

 • Transport zilnic cu microbuzul la destinatie
 • Oferim o masa Calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti
 • Plecari zilnice din aproape toata tara
 • Pretul unui bilet de microbuz porneste de 120 E

Oferta transport autocar la destinatie

 • Transport direct cu autocare moderne direct la gari si autogari
 • Oferim o masa calda pe drum
 • Bagaj inclus 3 Genti 75 Kg
 • Plecari in zilele Marti,Joi, Vineri, si Sambata
 • Reduceri pt copii intre 2-10 de pana la 50%
 • Pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 E

Bilete de autocar de la 100 euro pentru adulti!

transport persoane Tecuci - GermaniaCalatoriile internationale cu autocarul sau cu microbuzul au devenit unul dintre cele mai apreciate resurse si metode de a calatori in strainatate atat in tara noastra cat si in Europa. Din acest motiv, agentia noastra si-a imbunatit constant metodele si serviciile de transport persoane Tecuci – Germania, oferind clientilor sai unele dintre cele mai avantajoase servicii din piata locala dar si unele dintre cele mai calitative. Astfel, impreuna cu Mariustrans veti putea calatori catre cele mai importante adresa din Germania cu autocare moderne, marca Mercedes, Setra si Scania de 3 si 4 stele. Mijloacele noastre de calatorie sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sisteme video si audio, dar si cu toaleta ecologica, fiecare pasager beneficiind de cele mai bune conditii de confort si siguranta. Plecarile Tecuci – Germania cu autocarul si cu microbuzul sunt utilizate de romani in vederea calatoriilor in scop de serviciu, pentru studii in strainatate sau pentru concedii si vacante. Germania ofera numeroase oportunitati, motiv pentru care aceasta tara este una dintre cele mai cautate si mai vizitate de pe continent. Plecarea din Tecuci catre Germania are loc din Strada Gheorghe Petrascu nr.23 D incepand cu ora 03.00 cu autocarul in zilele de Marti, Joi, Vineri si Sambata si zilnic cu microbuzul direct la adresa. Pretul unui bilet de autocar incepe de la 100 euro pentru un adult si de la 120 euro pentru cele de microbuz. Pe langa mijloace de calatorie modern si efficient igienizate inainte de fiecare calatorie, am ales pentru dvs. si unii dintre cei mai profesionisti soferi, care isi cunosc cu precizie traseul si care va vor transporta catre destinatie in deplina siguranta.

Plecari din Tecuci catre Germania cu autocarul in zilele: Marti, Joi, Vineri si Sambata la ora 03.00 de la Strada Gheorghe Petrascu nr.23 D

Plecarile din Germania catre Tecuci au loc in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica

Curse autocar Tecuci - Germania de la domiciliu | Plecari cu microbuzul la adresa zilnic

curse autocar Tecuci - GermaniaPoate fi extreme de dificil sa gasim o varianta optima de a ajunge in strainatate intr-un mod sigur, ieftin si rapid iar autocarul si microbuzul constituie o varianta care imbina toate aceste caracteristi intr-un mod eficient. Cursele de autocar Tecuci – Germania ajung atat la destinatie, catre cele mai importante gari si autogari cat si direct la adresa finala a clientului. Plecarile au loc din Strada Gheorghe Petrascu nr.23 D incepand cu ora 03.00. Impreuna cu Mariustrans, veti avea posibilitatea de a calatori in mod gratuit cu 3 bagaje de cala, cu o greutate maxima de pana la 75 de kg dar si cu un bagaj de mana pe care il puteti lua cu dvs. in interiorul vehiculului. Transportul de persoane Tecuci – Germania dispune de un timp relative scazut de calatorie de pana la 24 de ore, in functie de starea vremii, destinatie sau conditiile intampinate pe traseu ce au legatura cu traficul. Tecuci este un municipiu din judetul Galati din regiunea Moldovei a Romaniei si are o populatie de minim 30.000 de locuitori. Orasul este renumit mai ales pentru fabricile sale de conserve din legume, fructe si carne. In regiune se pot vizita biserici, parcuri, Centru Folcloric Tecuci si alte monumente istorice importante. Cursele de microbuz Tecuci – Germania au o durata de calatorie de pana la 24 de ore, perioada finala fiind influentata de nivelul de aglomerare din trafic sau destinatie. Calatoriile retur au loc atat catre judetul Galati cat si catre alte regiuni din tara noastra in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica.

Transport autocar Tecuci - Germania tur - retur catre si din urmatoarele orase:

AachenDortmundGoppingenLeipzigPotsdam
AugsburgDresdenHalleLudwigsburgRastatt
AlbstadtDuisburgHofLubeck Reggensburg
BalingenDusseldorfHannoverMagdeburgReutingen
Bad KissingenEmdenHamburgMainzRosenheim
Berlin ErfurtHeidelbergMannheimSchweinfurt
BielefeldEssenHeilbronnMunsterSiegen
BremenFulda IngolstdtMunchenStuttgart
BonnFrankfurt am MainJenaNurnberg Tubingen
BremerhavenFreiburgKasselOffenburgTraunstein Ulm
ChemnitzFreilassingKarlsruheOffenbachWiesbaden
CottbusGiesenKoblenzOldenburgWurzburg
CloppenburgGeraKrefeldOsnabruckWolfsburg
Darmstadt GothaKolnPforzheim

Bilete de autocar Tecuci - Germania la destinatie | Plecari directe cu autocarul

bilete de autocar Tecuci - GermaniaMariustrans va sta la dispozitie cu bilete de autocar Tecuci – Germania la preturi incepandc cu 100 euro pentru un adult. Pentru a veni si mai mult in ajutorul clientilor nostri, va oferim si o reducere de pana la 50% din pretul intreg al unui bilet. Aceste oferte promotionale sunt dedicate copiilor, grupurilor de persoane, cvelor care achizitioneaza bilete tur-retur sau clientilor fideli. Mai mult de atat, va oferim si o masa calda pe traseu intr-o locatie linistita si placuta tot in mod gratuit. Chiar daca alegeti sa coloborati cu firma noastra de transport persoane international in vederea unor calatorii in interes de serviciu sau pentru concedii, va garantam servicii profesioniste de calatorie in deplin confort si siguranta. Cursele de microbuz Tecuci – Germania se desfasoara direct la adresa stabilita de dvs. impreuna cu sofer si are un pret de plecare incepand cu 120 euro. Acest tarif se poate modifica in functie de bagajele transportate, destinatie sau alte optiuni. Bilete pot fi achizitionate intr-un mod practic direct la imbarcare de la soferii mijloacelor noastre de transport in strainatate dar printr-o rezervare in prealabil a locului in cadrul agentiei noastre cu cateva zile.

Contactati-ne pentru transport Germania - Tecuci

Echipa Mariustrans este la dispozitie dvs. cu bilete si rezervari legate de transportul de persoane Tecuci – Germania in cadrul adresei de email office@mariustrans.ro. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si pentru intrebari legate de calatoriile internationale, programul curselor, oferte promotionale si destinatii la numarul de telefon 0756 278 909.

0756 278 909